Arhivă ANUNŢURI 2012 - 2016

Notă: este posibil ca unele link-uri să nu fie funcţionale 

2016


                                     www.iceem.ro    Call for papers
(afişat  12 decembrie 2016)
   
Transport gratuit studenți 8 - 12 decembrie 2016 (afişat  7 decembrie 2016)
   
Comunicat de presa Proiect WATUSER (afişat  21 noiembrie 2016)
   
În perioada 25-26 noiembrie 2016 BEST Iași organizează etapa locală a competiţiei inginereşti European BEST Engineering Competition (EBEC), adresată tuturor studenţilor de la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi.
(afişat  7 noiembrie 2016)
   
Anunţ privind plata diferenţelor salariale conform Legii 85/2016 (afişat  26 octombrie 2016)
   
Concurs gradații de merit 2016-2020 pentru cadrele didactice (afişat  16 octombrie 2016)
   
Colocviul: ”Formarea viitorilor ingineri chimiști pentru industrie”
dedicat Centenarului Profesorului Constantin Calistru (1916-2016)
Iași, 6-7 octombrie 2016
Program
(afişat  4 octombrie 2016)
   
Depunere dosar burse sociale 10-13 octombrie 2016 - acte necesare. (afişat  4 octombrie 2016)
   
                                    Board of European Students of Technology
                                                                BEST  
   
De 27 de ani voluntari în Europa, de 15 ani voluntari în Iași - Suntem o organizație de tineri activi ce caută în mod constant să aducă un plus de culoare în viața studenților de la Universitățile Tehnice. Prin diferite proiecte însoțite de un spirit multicultural ne concentrăm eforturile spre a dezvolta studenții din toate punctele de vedere.  
De ce am ales să fim voluntari?
Fără îndoială că un grup mic,dar dedicat și gânditor de cetățeni poate schimba lumea; de fapt, este singurul lucru care a schimbat lumea până acum” – Margaret Mead  
Avem puterea de a fi cea mai bună generație, luptând zi de zi pentru comunitatea în care trăim! An de an reușim să evoluăm, respectând valorile care ne definesc: fun, friendship, flexibility, learning și improvement. În BEST am găsit cei mai buni prieteni, alături de care am lucrat  la fiecare eveniment în parte, ne-am perfecționat învățând din greșeli și bucurându-ne de reușite, și nu în ultimul rând ne-am distrat călătorind, atât în Romania, cât și în Europa.
Fiind prezenți în 33 de țări și 95 de Universități Tehnice, în acțiunile fiecărui membru se reflectă gândirea multilaterală, interesul pentru cultură și dezvoltare personală. Pentru a eficientiza interacțiunea dintre aceștia se organizează întâlniri bianuale, ce aduc împreună peste 300 de oameni împărtășind aceeași misiune și viziune.
La nivel regional colaborăm cu grupurile locale din cele 5 centre universitare: București, Brașov, Chișinău, Cluj-Napoca și Timișoara, organizând evenimente ce au scopul de a dezvolta studenții din România și Republica Moldova, dar și membrii BEST.
În cei 16 ani de activitate am reușit să fim prezenți, cu sprijinul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi”, în comunitatea ieșeană cu peste 16 evenimente de carieră, 16 cursuri academice de sezon, 7 competiții de inginerie, 6 workshopuri internaționale și 9 evenimente de dezvoltare personală menite să faciliteze interacțiunea dintre studenți, reprezentanți de companii și reprezentanți ai universității.
Anual ne adaptăm pe nevoile studenților din Iași: dorința de a călători – cursuri - pentru că tuturor le place să viziteze locuri noi, să cunoască oameni noi, dorința de progres – traininguri - pentru a învăța lucruri care îi vor dezvolta din punct de vedere personal și profesional și nu în ultimul rând, dorința de a dobândi o carieră – evenimente naționale de carieră- pentru a intra în contact direct cu angajatorii.
Pentru a contribui la dezvoltarea fiecarui membru BEST responsabilii, coordonatorii și conducerea se schimbă în fiecare an. În acest mod oferim șansa tuturor de a experimenta, de a învăța și de a se autodepăși realizând evenimente ce evoluează de la un an la altul.
Un rol important în asigurarea progresului și continuității organizației îl reprezintă grupul de alumni, în număr de 138, care ne sunt alături și ne ghidează oricând avem nevoie. Chiar dacă ei nu mai sunt de mult studenți, BESTul a reprezentat și reprezintă în continuare locul unde au legat prietenii de durată, au învățat cum să își atingă obiectivele și cât de important este voluntariatul în viața unui student.  
Corina – alumna BEST Iași:
„BEST este locul în care am învățat, am greșit, am învățat din nou, am fost membru al unei echipe, dar am și coordonat. A fost ca un... parc de aventuri. Am avut provocări, riscuri, planuri, prieteni și oportunități pentru a face o tonă de lucruri.
BEST este locul oricărui student care vrea să ajungă la potențial maxim și care își propune să facă lucrurile diferit. După activitatea din BEST, evenimentele la care am participat și țările din care am cules informații, am învățat să-mi construiesc cariera, să jonglez cu pasiuni și experiențe și să văd jumătate din Europa, sau chiar mai mult.”
 
Pentru mulți experiența din BEST este de nedescris. Nu se găsesc suficiente cuvinte pentru a exprima toate trăirile și momentele petrecute alături de oameni care te provoacă să devii cea mai bună versiune a ta, dar, pe scurt, „BESTul reprezință cea mai tare experiență a studenției!”.
Dacă ţi-am atras atenţia, aşteptăm să aplici pentru a intra în BEST pe site-ul nostru, www.rectrutari.BESTis.ro
(afişat 30 septembrie 2016)
   
Procedura acordare burse 2016-2017  (afişat 29 septembrie 2016)
   
Concurs selecție studenți ERASMUS+ pentru sem. al II-lea 2016-2017, etapa II  (afişat 1 august 2016)
   
Cursul Academic de Vară „Healthy is the new cool. Give it a try!” 2016   Galerie foto
BEST Iași organizează în perioada 7 - 16 iulie 2016 a XVI-a ediție a Cursului Academic de Vară „Healthy is the new cool. Give it a try!”. Acest tip de eveniment are loc în toate grupurile locale BEST din Europa, fiind evenimentul care stă la baza înființării organizației și care contribuie la continuitatea valorilor BEST. Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc vineri, 8 iulie 2016, la ora 10.00, în Sala de Conferințe a Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași, corp T, Rectorat, parter.
Cursul Academic de Vară este un eveniment ce are loc la nivel local, dar are și o latură internațională, având în vedere faptul că este adresat în primul rând studenților din universitățile tehnice din Europa. Acesta are misiunea de a asigura un mediu creativ şi plin de energie, pentru promovarea, prin metode non-formale a culturii, a tradițiilor ieșene, a acţiunilor culturale şi din sfera educaţiei.   La eveniment vor participa 22 de studenți din universități tehnice europene, un student de la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași, iar ca organizatori vor fi 30 de studenți, membri BEST Iași și 2 coorganizatori, membri ai altor Grupuri Locale BEST din Europa.
În realizarea acestui eveniment este foarte important sprijinul profesorilor din cadrul Facultății de Inginerie Chimică și Protecția Mediului din cadrul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași, care prin intermediul unor metodologii moderne de predare vor transmite participanților noțiuni privind legătura dintre produsele alimentare consumate, produsele cosmetice folosite și sănătatea organismului.
 
   
Şcoala de vară a+ - Antibiotice SA Ediţia a VII-a (afişat 28 iunie 2016)
   
Proiectul numit "Career Talks by cv30" este un proiect de integrare pe piața muncii, prin care studenții află informații despre oportunitatile de angajare disponibile pe domeniul lor și interacționează cu reprezentanți ai companiilor în vederea unei angajări ulterioare.
In ce consta acest eveniment, numit "Career Talks by cv30": Compania cv30, prin eforturi proprii, contactează și aduce, în cadrul acestui proiect, angajatori ai unor companii prezente pe piața românească, cu scopul de a facilita interacțiunea dintre studenți și angajatori, a eficientiza procesul de recrutare și integrarea studenților pe piața muncii.
Evenimentul Career Talks are următoarea structură:
- Introducere pentru domeniul de interes și trendurile pe piața muncii
- Prezentare companie: reprezentantii prezintă oportunitățile de angajare și dezvoltare din cadrul firmei
- Concluzii și sfaturi de carieră
- Discuții libere între reprezentanții companiei și studenți
Compania prezenta in cadrul evenimentului: ARCADIS Project Engineering
Data evenimentului: 5 aprilie 2016, în intervalul orar 14-16, Facultatea de Inginerie Chimica si Protectia Mediului, amfiteatrul CH IV
Specializari de interes: Facultatea de Constructii si Instalatii Facultatea de Hidrotehnică, Geodezie şi Ingineria Mediului Facultatea de Arhitectură "G.M. Cantacuzino" Facultatea de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului Facultatea de Inginerie Electrică, Energetică şi Informatică Aplicată Facultatea de Mecanică
Ani de studiu: Anul III si IV (pot fi prezenti si cei din anul I sau II in cazul in care vor sa participe)
(afişat 30 martie 2016)
   
A apărut nr 2 / 2015 al revistei Buletinul Institutului Politehnic Iaşi, Secţiunea Chimie şi Inginerie Chimică (afişat 28 martie 2016)
   
Întâlnire ERASMUS+ 30 martie 2016 (afişat 23 martie 2016)
   
Academician Bogdan C. Simionescu, Doctor Honoris Causa al Universității Politehnica din București (afişat 21 martie 2016)
   
Concurs selecție studenți ERASMUS+ pentru sem. I 2016-2017, etapa I  (afişat 11 martie 2016)
   
Obținerea Certificatului Linvistic pentru ERASMUS+: 28 martie - 8 aprilie 2016 (afişat 11 martie 2016)
   
ERASMUS OPEN DOORS 3 Martie 2016, ora 14:00  în Sala de Conferințe (corp T, Rectorat, parter) a Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași  (afişat 27 februarie 2016)
   
Depunerea actelor pentru bursele sociale - semestru al II-lea 2015-2016: 24 - 26 februarie 2016, orele 10:00 - 12:00.  (afişat 10 februarie 2016)
   
Programarea examenelor de finalizare - sesiunea februarie 2016 (afişat 20 ianuarie 2016)
   
Programarea examenelor in sesiunea de iarna 16.01 - 7.02 2016 (afişat 11 ianuarie 2016)

 

2015

Concurs selecție studenți ERASMUS+ pentru sem. a II-lea 2015-2016, etapa a III-a  (afişat 3 noimembrie 2015)  
Prezentare ERASMUS+,   13 octombrie 2015, ora 14:00, CH II   (afişat 9 octombrie 2015)  
   
Depunerea actelor pentru bursele sociale: 15, 16 și 19 octombrie 2015, orele 10:00 - 12:00. (afişat 9 octombrie 2015)  
   
Programarea examenelor de finalizare - septembrie 2015 (afişat 10 septembrie 2015)  
   
Decizia Rectorului nr. 1344/20.07.2015 - Cuantumul taxelor pentru anul univesitar 2015-2016 (afişat 23 iulie 2015)  
   
Programarea examenelor pentru sesiunea de restante: 1 - 14 septembrie 2015 (afişat 23 iulie 2015)  
   
Concurs selecție studenți ERASMUS+  (afişat 14 iulie 2015)
   
Şcoala de vară a+ - Antibiotice SA Ediţia a VI-a  (afişat 8 iulie 2015)  
   
Tabere studențești 2015 în Grecia afişat 26 iunie 2015)
   
Programarea examenelor pentru sesiunea de vară: 30 mai - 19 iunie 2015. (afişat 22 mai 2015)
   
Întâlnire cu reprezentanții mediului de afaceri: Formarea inginerului chimist pentru industria anorganică - 25 -26 Mai 2015 (afişat 18 mai 2015)
   
Comisiile de examen şi programarea examenenelor de finalizare 2015 (afişat 15 mai 2015)
   
Workshop REGIOSIM: Consultarea partenerilor si promovarea conceptului de Internship in domeniul Ingineriei si Managementului de Mediu - 13 Mai 2015 (afişat 7 mai 2015)
   
Vrei propriul tău start-up? Îți dăm 25000 de euro pentru afacerea ta! Participă la cursurile gratuite de competențe antreprenoriale și înscrie-te la concursul de planuri de afaceri!
EASTERN MARKETING INSIGHTS S.R.L. selectează 224 de persoane interesate să inițieze o afacere independentă, cu vârste de peste 18 ani, din regiunea Nord-Est (județele Suceava, Botoșani, Iași, Bacău, Neamț și Vaslui), pentru a participa la cursurile gratuite de antreprenoriat.  Activitățile sunt organizate în cadrul proiectului Dezvoltare Antreprenorială Multisectorială la nivelul regiunilor de dezvoltare Nord-Est și Centru cofinanțat din Fondul Social European, Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane. Dintre cele 224 de persoane selectate, 50% vor fi persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani absolvente sau în curs de absolvire a unui program universitar și 125 vor fi femei. Cursurile autorizate se vor derula în luna mai, iar cele 45 de idei de afaceri ar urma să fie puse în aplicare începând cu luna iunie. Finanțarea integrală a acestora se va derula până la data de 05.12.2015.
Pentru mai multe informații referitoare la procedura de înscriere din cadrul proiectului, aplicanții pot solicita date suplimentare într-un email trimis la office@eastmarketing.ro și pot accesa site-ul proiectului www.eastmarketing-startup.ro până la data de 28 aprilie 2015. Aplicația va conține CV-ul candidatului, o copie după cartea de identitate și formularul de înscriere care poate fi descărcat de pe site. (afişat 26 aprilie 2015)
   
Proiect: Înscriere studenți master pentru consiliere profesională în vederea angajării 4-8 Mai 2015 (afişat 21 aprilie 2015)
   
Tabere studențești 2015 (afişat 19 aprilie 2015)  
   
Practică studenți - Schaeffler 2015 (afişat 31 martie 2015)  
   
JobShop®: 25 - 28 martie 2015  (afişat 24 martie 2015)
   
Concurs selecție studenți ERASMUS+  (afişat 17 martie 2015)  
   
A apărut nr 3-4 / 2014 al revistei Buletinul Institutului Politehnic Iaşi, Secţiunea Chimie şi Inginerie Chimică (afişat 14 martie 2015)
   
Depunerea actelor pentru bursele sociale: 23 februarie - 6 martie 2015, orele 10:00 - 12:00. (afişat 19 februarie 2015)
Acte necesare, Cerere tip, Declaratie de venituri
 
A apărut nr 2 / 2014 al revistei Buletinul Institutului Politehnic Iaşi, Secţiunea Chimie şi Inginerie Chimică (afişat 24 ianuarie 2015)
   
Proiect REGIOSIM: Calendar selecţie pentru mobilitate externă (intership) şi selecţie tutori  (afişat 19 ianuarie 2015)
   
Programarea examenelor - sesiunea de iarna - 2015 (afişat 9 ianuarie 2015)  

 

2014

Selecţia studenţilor din grupul ţintă al proiectului REGIOSIM (1 - 30 Noiembrie 2014)  (afişat 30 octombrie 2014)  
   
Studentii din anii II-IV, masteranzi si doctoranzi la Facultatea de Inginerie Chimica si Protectia Mediului sunt invitati sa participe la prezentarea companiei S.C. CHIMCOMPLEX S.A. Borzesti si a ofertei de locuri de munca in domeniul fabricarii produselor chimice, in data de 22 octombrie 2014, ora 13:00, amfiteatrul CH II.  (afişat 20 octombrie 2014)   
   
Programarea examenelor de finalizare - septembrie 2014 (afişat 8 septembrie 2014)  
   
Calendarul anului universitar 2014-2015  (afişat 13 iulie 2014)
   
A apărut nr 1 / 2014 al revistei Buletinul Institutului Politehnic Iaşi, Secţiunea Chimie şi Inginerie Chimică (afişat 17 iulie 2014)
   
Programare restanţe - sesiunea septembrie 2014 (afişat 15 iulie 2014)   
   
Burse Roberto Rocca TenarisSilcotub 2014 (afişat 9 iulie 2014)   
   
Concurs selectie ERASMUS+ 2014-2015 - etapa a II-a - Octombrie 2014 (afişat 27 iunie 2014)   
   
Studentii din anii II-IV, masteranzi si doctoranzi la Facultatea de Inginerie Chimica si Protectia Mediului sunt invitati sa participe la prezentarea companiei S.C. CHIMCOMPLEX S.A. Borzesti si a ofertei de locuri de munca in domeniul fabricarii produselor chimice, in data de 2 iulie 2014, ora 11:00, amfiteatrul CH II.  (afişat 26 iulie 2014)   
   
Şcoala de vară a+ - Antibiotice SA Ediţia a V-a  (afişat 23 iunie 2014)   
   
Prezentare program ERASMUS+    11 iunie 2014, ora 12:00, amf. CH II (afişat 5 iunie 2014)  
Programarea examenelor - sesiunea de vară -  iunie 2014 (afişat 29 mai 2014)  
   
Tabere studentesti de vara 2014 (afişat 15 mai 2014)  
   
A apărut nr 4 / 2013 al revistei Buletinul Institutului Politehnic Iaşi, Secţiunea Chimie şi Inginerie Chimică (afişat 5 mai 2014)
   
Tematica examen licenţă - sesiunea iulie 2014 (afişat 5 mai 2014)  
   
Studenții anilor IV și Master de la toate specializările sunt invitați să participe la o întâlnire cu reprezentanții S.C. CHEMICAL COMPANY S.A. Iași, joi 27 martie 2014, sala CH II, ora 14:00 în vederea unei posibile angajării de la data de 1 aprilie 2014.  Oferta Chemical Company (prezentare Chemical Company Iasi) (afişat 26 martie 2014)
   
Concurs selectie ERASMUS+ 2014-2015 - etapa I (afişat 23 martie 2014) 
   
Prezentarea companiei SC Feromet M SRL şi a ofertei de locuri de muncă în domeniul protecţiei anticorosive şi decorative a materialelor. Miercuri 19 Martie 2014, ora 10:00 - Sala de consiliu a Facultăţii de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului (afişat 17 martie 2014)
   
A apărut nr 3 / 2013 al revistei Buletinul Institutului Politehnic Iaşi, Secţiunea Chimie şi Inginerie Chimică (afişat 14 februarie 2014) 
   
HSSP 2014 - Circulara 2 (afişat 6 februarie 2014)   
   
Programarea examenelor de finalizare - sesiunea Februarie 2014 (afişat 22 ianuarie 2014)   
   
The Quarry Life Award: INFORMAŢII Compeţiţie Termen depunere proiecte: 1 martie 2014
 
(afişat 16 ianuarie 2014)
   
Programarea examenelor - sesiunea de iarna - 2014 (afişat 9 ianuarie 2014)  

 

2013

 
Concurs selectie ERASMUS 2013-2014 - etapa a III-a (afişat 31 octombrie 2013)   
   
A apărut nr 2 / 2013 al revistei Buletinul Institutului Politehnic Iaşi, Secţiunea Chimie şi Inginerie Chimică (afişat 15 octombrie 2013) 
   
Concurs selectie ERASMUS 2013-2014 (afişat 26 iulie 2013)   
   
Programarea examenelor pentru sesiunea de restanţe: septembrie 2013 (afişat 20 iulie 2013)   
   
A apărut nr 1 / 2013 al revistei Buletinul Institutului Politehnic Iaşi, Secţiunea Chimie şi Inginerie Chimică (afişat 7 iulie 2013) 
   
Tabere studentesti 2013: depunere cereri 18-24 iunie 2013 (afişat 17 iunie 2013)   
Programarea examenelor de finalizare a studiilor de licenta şi masterat - 2013 - septembrie (afişat 14 iunie 2013) 
   
20 iunie 2013 Ziua absolventului   (afişat 26 mai 2013) 
   
Şcoala de vară Antibiotice SA Ediţia a IV-a (afişat 26 mai 2013)   
   
Programarea examenelor pentru sesiunea de vara: iunie 2013. (afişat 24 mai 2013) 
   
Programarea examenelor de finalizare a studiilor de licenta şi masterat - 2013 (afişat 19 mai 2013)   
   
În perioada 25 - 27 Aprilie 2013, se va desfăşura Sesiunea Ştiinţifică Studenţească, la care sunt invitaţi să participe studenţii anilor II, III şi IV - licenţă, masterazii şi doctoranzii facultăţii. Program (afişat 27 martie 2013) 
   
Concurs selecţie Erasmus 2013-2014  (afişat 11 martie 2013)
   
Târg de locuri de muncă la Iaşi - Grand Hotel Traian, Sala Eminescu (Piaţa Unirii nr. 1 Iaşi)
BESTEngineer se va desfăşura în perioada 15 - 16 martie 2013:
vineri 15 martie 2013, orele 10:00 - 18:00
sâmbătă 16 martie 2013, orele 10:00 - 17:00
Intrarea liberă pe baza completării unui chestionar.
(afişat 28 februarie 2013) 
   
Campionatul Universitar de Baschet 3x3, Campionatul Universitar de Fotbal şi Campionatul Universitar de Tenis (afişat 26 februarie 2013) 
   
Tematica pentru examenul de licenţă 2013. (afişat 21 februarie 2013)   
   
A apărut nr 4 / 2012 al revistei Buletinul Institutului Politehnic Iaşi, Secţiunea Chimie şi Inginerie Chimică (afişat 21 februarie 2013) 
   
Depunerea actelor pentru bursele sociale: 11 - 22 februarie 2013, orele 10:00 - 12:00. (afişat 6 februarie 2013)
Acte necesare.pdf Cerere tip.doc
 
   
Programarea examenelor - sesiunea de iarna - 2013 (afişat 12 ianuarie 2013)

2012

 
14 decembrie 2012, în holul Facultăţii de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului, Recital de colinde susţinut de ASC CHEMIS  (afişat 6 decembrie 2012)
   
4 - 7 decembrie 2012, în Sala Paşilor Pierduţi, va avea loc evenimentul "Iaşul industriilor creative". Facultatea de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului participă cu un poster în format impus, realizat de Şef lucrări dr. ing. Nicolae Apostolescu pe baza materialelor primite de la departamentele facultăţii. (afişat 1 decembrie 2012)
Pe data de 7 decembrie 2012, Asociaţia TECHING organizează balul de caritate Un Colind Pentru Un Zâmbet! Am pregătit pentru tine multe concursuri şi premii! Împreună putem aduce bucurie în sufletele copiilor! Pentru detalii accesează www.teach-ing.ro (afişat 29 noiembrie 2012)
   

Şedinţa festivă a Senatului, prilejuită de conferirea titlului de "Doctor honoris causa" domnului Profesor universitar Wilhelm Schabel de la Karlsruhe Institute of Technology, Germania - Joi, 29 noiembrie 2012, ora 12:00, în Sala de Conferinţe a Universităţii Tehnice "Gheorghe Asachi" din Iaşi, corp T, parter. (afişat 26 noiembrie 2012)

   
28 - 30 Noiembrie 2012 - Sala Orizont:  Expoziţia de pictură a domnişoarei Claudia Cobzaru (afişat 25 noiembrie 2012)
   
A apărut nr 3 / 2012 al revistei Buletinul Institutului Politehnic Iaşi, Secţiunea Chimie şi Inginerie Chimică (afişat 25 noiembrie 2012) 
   
Apariţie editorială: 100 DE ANI DE ÎNVĂŢĂMÂNT DE INGINERIE CHIMICĂ LA IAŞI 1912 - 2012 
ISBN: 978-973-0-13732-3
(afişat 22 noiembrie 2012)
   
EBEC- European BEST Engineering Competition, 23 - 25 noiembrie 2012 (afişat 18 noiembrie 2012)  
   
Ofertă locuri de muncă SSC RONERA Rubber SA Piteşti (afişat 5 noiembrie 2012)  
   
Grupul Renault Romania are placerea de a invita studentii din anii 3 si 4 si masteranzii din cadrul universitatii sa participe la programul de stagii Drive Your Future 2013 care va avea loc in perioada aprilie – iunie 2013. Avem convingerea ca un stagiu alaturi de noi le-ar oferi studentilor si masteranzilor o sansa unica de a se familiariza cu industria auto si cu o gama variata de activitati, de a-si realiza proiectele de licenta sau disertatie intr-un mediu orientat spre performanta si de a-si imbunatati competentele personale si lingvistice. Toti stagiarii Drive Your Future 2013 vor beneficia de bursa lunara, masa de pranz, transport si cazare, dupa caz. Persoanele eligibile si interesate sa aplice pentru aceste stagii sunt invitate sa consulte brosura atasata si sa completeze formularul asociat, iar apoi sa il expedieze la adresa DriveYourFuture@renault.com, nu mai tarziu de 30 noiembrie 2012. Numai persoanele selectate pentru interviu vor fi contactate. (afişat 5 noiembrie 2012)
   
Depunerea actelor pentru bursele sociale: 22 - 29 octombrie 2012, orele 10:00 - 12:00. (afişat 21 octombrie 2012)
   
A apărut nr 2 / 2012 al revistei Buletinul Institutului Politehnic Iaşi, Secţiunea Chimie şi Inginerie Chimică (afişat 4 septembrie 2012)