Cazare

Studenţii Facultăţii de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului ”Cristofor Simionescu” cu domiciliul în alte localităţi beneficiază de cazare în căminele T1 şi T2 ale campusului Tudor Vladimirescu, în camere cu două locuri. În ultimii ani, toţi studenţii din anul I şi Master I au primit cazare în cămin. Studenţii din anii II, III, IV şi Master II sunt cazaţi în funcţie de rezultatele şcolare obţinute (numărul de credite) şi în limita locurilor rămase disponibile.

Fiecare cămin este conectat la reteaua de televiziune prin cablu şi ofera posibilitatea accesului gratuit la Internet.

Iaşul este un oras cald, încarcat de istorie, traditii culturale si artistice, un loc deosebit prin modul în care trecutul se împleteste cu prezentul şi viitorul.

Campusul Tudor Vladimirescu oferă o gamă foarte diversă de posibilităţi de recreere şi distractie, dispunând de terenuri de sport, cluburi studenteşti, discoteci, săli de fitness, restaurante, terase precum şi de o cantină pentru studenţii universităţii. În incinta campusului se găsesc spaţii comerciale moderne şi un cinematograf ultra-modern, cu mai multe săli de proiecţie şi de spectacole. Studenţii care doresc, pot activa în cadrul organizaţilor studenteşti  existente la nivel de facultate şi universitate.

Amplasarea campusului Tudor Vladimirescu în apropiere de centrul Iaşului oferă posibilitatea accesului rapid în oricare punct al oraşului.

În apropierea campusului se gaseşte pădurea şi lacul Ciric, minunată zona de agrement şi distracţie.

Mai multe informaţii despre procedura de desfăşurare a cazării la Universitatea Tehnica "Gh. Asachi" din Iaşi găsiţi pe site-ul universitaţii.

 

Cazarea pe perioada vacantei de vara:

http://campus.tuiasi.ro/26/05/2018/procedura-de-cazare-pe-perioada-vacantei-de-vara-2/  

 

 

Cazarea în anul universitar 2017- 2018  

Comisia de cazare se întruneşte în clădirea Facultăţii de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului ”Cristofor Simionescu”, în amfiteatrul CH I  (parter)

- ziua 1 (joi - 21.09.2017): Doctoranzi anul III, Doctoranzi anul II, studenți căsătoriți* și studenți Master anul II (integraliști)    
- ziua 2 (vineri - 22.09.2017): studenți Master anul I  și  studenți anul I  (în această ordine)
- ziua 3 (sâmbătă - 23.09.2017): studenți anul IV, studenți anul III și studenți anul II (integraliști) (în această ordine)    
- ziua 4 (duminică - 24.09.2017): restanțieri: studenți Master anul II, studenți anul IV, studenți anul III și studenți anul II (în această ordine)

 

*Studenții căsătoriți, care doresc să locuiască în căminele universității cu soțul/soția (in limita locurilor disponibile pentru familiști și selectați după criterii stabilite de comisia de cazare), să depună la Decanat o cerere în care să menționeze acest lucru, să specifice dacă soțul/soția este student al universității, dacă au copii etc.. La cerere se atașează copii simple după certificatul de căsătorie și certificatele de nastere ale copiilor (dacă este cazul). Cererea se va depune până pe data de 20.09.2017, ora 12:00.

*În atenția candidaților pentru studiile de doctorat, care doresc să locuiască în căminele universității să depună la Decanat o cerere în care să menționeze acest lucru. Cererea se va depune până pe data de 20.09.2017, ora 12:00.

*Studenții care nu se prezintă la comisia de cazare în ziua repartizată sau se prezintă după începerea anului universitar din motive intemeiate, nu vor pierde posibilitatea de cazare în cămin, doar că vor fi mai dificile formalitățile de cazare (întocmirea actelor, obținerea repartiției, cazarea propriuzisă, etc.).

 

Acte necesare pentru cazare: se găsesc în procedura TUIASI privind cazarea în camine. (afișat 19 sept. 2017) (anexa 2 si 3)

Tarifele-de-camin-si-modalitatea-de-plata-a-acestora-in-anul-universitar-2017-2018   (afisat 18 septembrie 2017).

 

Observaţie: Pentru scurtirea de taxa de cazare mai multe informatii se obțin de la comisia de cazare sau de pe site-ul DSS.

Notă: Deoarece căminele T1 și T2 destinate cazării studenților Facultății de Inginerie Chimică și Protecția Mediului ”Cristofor Simionescu” sunt în faza de finalizare a lucrărilor de renovare care se vor termina în luna octombrie, cazarea se face temporar în alte cămine ale universității aflate tot în Campusul Tudor Vladimirescu. Mutarea studenților se va face în luna octombrie la o dată care va fi comunicată ulterior. Vă rog să ne scuzați pentru disconfortul creat.