Revederi ale absolvenţilor după ani:

2017

Poveştile inginerilor care au pus bazele industriei chimice - PROMOȚIA 1957
Aula Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi“ din Iaşi a avut ieri, 22 septembrie 2017, un auditoriu special, care ar putea ţine oricând un curs despre misiunea inginerului. Foştii studenţi ai promoţiei 1957 „Prof. dr. Gheorghe Alexa” au revenit în sala de curs. De această dată nu au ascultat o prelegere, ci au participat la cea de-a 60-a întâlnire de la absolvirea facultăţii. Ei sunt printre primii ingineri care au pus bazele industriei chimice în România.  
Emoţiile nu le-au tulburat cu nimic bucuria revederii foştilor absolvenţi ai promoţiei 1957 „Prof. dr. Gheorghe Alexa”, de la Facultatea de Chimie Industrială (actualmente Facultatea de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului). Imediat ce s-au revăzut în aula Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” au început să depene amintiri despre cele petrecute în vremea studenţiei. Pentru ei, era o întâlnire firească, la care participă an de an de când au primit diploma de inginer.
Poveştile lor de viaţă sunt impresionante şi ar putea fi spuse oricărui student ce se pregăteşte să devină inginer, chiar dacă poate nu ar înţelege multe din cele rostite, ieri, în celebra aulă. „Am pus cărămidă cu cărămidă la fostul Combinat de Fire şi Fibre Sintetice Săvineşti”, „Am ridicat o fabrică de pielărie de la 400 de muncitori, la 7.000 şi în câţiva ani am devenit principalii exportatori din zonă”, „Am lucrat 42 de ani la cea mai mare fabrică de vase emailate din sud-estul Europei, cea de la Mediaş”, „Am făcut producţie de 60.000 de tone de fibre acrilice pe an”, au fost câteva dintre afirmaţiile greu de înţeles în vremurile 2.0. Producţie, export, performanţă, indicatori, randamente maxime sunt doar cuvinte pentru cei care nu au văzut niciodată o fabrică şi nu din vina lor, ci pentru că pur şi simplu au fost distruse în economia post-decembristă.
„Nu am trăit degeaba”
Absolvenţii celei de-a 60-a promoţii a Facultăţii de Chimie Industrială au fost printre inginerii care au pus bazele industriei de profil din România. Tineri şi entuziaşti, ei au plecat pe şantierele fabricilor abia deschise sau ale celor ce urmau să intre în producţie. „Eu am primit repartiţie la Mediaş, ca inginer. Am lucrat şase ani la Fabrica de Marochinărie, apoi am plecat la Sibiu, la cea mai mică fabrică de pielărie din ţară. Avea doar 420 de muncitori”, a spus Ioan Botezan, cel care an de an a iniţiat şi susţinut întâlnirile de la Iaşi. Pentru actuala perioadă, o societate cu 420 de angajaţi ar părea mare, dar uite că nu la mulţi ani după terminarea celui de-al Doilea Război Mondial era considerată mică. Ajuns la Sibiu ca director al făbricuţei, Ioan Botezan a reuşit ceea ce şi mulţi dintre colegii lui au făcut, dar aproape imposibil pentru perioada actuală. „În doar câţiva ani am ajuns la 7.000 de salariaţi. 70 la sută din producţie mergea la export, eram cei mai buni nu doar din ţară, ci şi din partea asta a Europei. Am mers prin toată lumea, ne ştiau cei mai mari fabricanţi, am avut relaţii economice cu firme foarte importante. Aş putea spune că Vancouver a fost oraşul care mi-a plăcut cel mai mult, dar nu a reuşit să-mi scoată Iaşul din suflet. Pentru mine este cel mai frumos oraş”, a completat Ioan Botezan. În timp ce vorbea, mâna dreaptă îi acoperise inima care mereu a bătut în ritmurile tinereţii şi bucuriei pentru lucrul bine făcut.
Tot la Mediaş a ajuns şi Eugen Jimon, după absolvire, la Fabrica de Vase Emailate. „Era nevoie de noi şi am îndeplinit cerinţele statului. Am muncit 42 de ani acolo şi împreună cu colegii mei am reuşit să facem fabrica foarte cunoscută. Era cea mai performantă din sud-estul Europei. Acum ne doare sufletul să vedem că munca noastră a fost risipită. Ca să poţi aprecia o realizare trebuie să cunoşti, să înveţi, iar noi asta am făcut. M-am bucurat de tot ceea ce a ieşit din mâinele mele, mă bucur de familia mea. Nu am trăit degeaba şi mi-aş dori ca fiecare om să poată spună acest lucru când trage linie după un timp”, a mărturisit fostul inginer, actualmente bunic fericit. Aceleaşi sentimente frumoase au împărtăşit Puia şi Constantin Săndescu, care în acest an au împlinit 60 de ani de la căsătorie. Lor, facultatea le-a adus nu doar o meserie frumoasă, ci şi o mare dragoste.
Henrich Artzi a venit în oraşul studenţiei sale de la Tel-Aviv (Israel). Nu a mai ţinut cont de problemele de sănătate. Le-a trecut pe planul secund, şi-a cumpărat bilet de avion, iar ieri zâmbea fericit în aula din Copou. „Anul trecut am lipsit şi mi-a părut rău. Am spus că atât timp cât voi trăi voi veni să-mi revăd colegii. Am avut o studenţiei minunată, cu multe bucurii. Nu era uşor deloc, fusese şi foamete, trecusem şi peste un război, dar am mers mai departe. Şi am mers bine şi frumos”, a spus fostul student imediat ce i-a fost rostit numele din catalog.

Foşti studenţi şi foşti profesori, din nou împreună
Misiunea de maestru de ceremonii i-a revenit unei alte absolvente a Facultăţii de Chimie Industrială, care le-a fost şi cadru didactic inginerilor. Prof. univ. dr. Aglaia Chiriţă, fost decan al Facultăţii de Textile, a lucrat cu ei la scurt după ce a absolvit studiile universitare şi a primit postul de asistent, la fel ca şi prof. univ. Mihai Cruceanu, cu care ieri au retrăit clipe din studenţie. Alături le-a fost şi prof. univ. dr. Nicolae Hurduc, decanul Facultăţii de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului, pentru care întâlnirea a avut o conotaţie aparte. „Când am absolvit eu, Chimia şi Electrotehnica erau cele mai căutate facultăţi tehnice. Era o mare mândrie să fii studentul lor. Îmi amintesc cu mare drag de clipele petrecute cu toţi colegii mei. Pe atunci, studenţii erau un tot, nu o sumă de tineri. Eram foarte uniţi, mergeam împreună la petreceri, în practica agricolă. Învăţam, dar ne şi distram. Cine nu-şi aminteşte de berea luată direct din fabrica de peste drum de campus (fosta Fabrică Zimbru)? Mi-aş dori să reînvie acel spirit studenţesc, să-i văd pe tineri mult mai uniţi, să relaţioneze altfel, nu doar prin social media şi telefoane”, a mărturisit decanul facultăţii, al cărui zâmbet încerca să ascundă atât emoţiile, cât şi bucuria întâlnirii cu oameni al căror destin a fost legat de multe fabrici din ţară.
De la întâlnire nu a lipsit nici şefa de promoţie, Mihaela Francisca Ştiurcă. „Am avut 33 de examene cu «foarte bine». Ştiţi ce înseamnă asta şi câtă muncă? Nu mi s-a părut greu niciodată, am vrut să-mi onorez profesorii, familia şi pe mine şi cum puteam face asta mai bine decât prin rezultatele muncii?”, a oferit fosta studentă o reţetă a perfecţiunii.
Bancuri şi petreceri pe cinste
Spiritul studenţesc este poate una dintre cele mai frumoase amintiri de care au vorbit şi protagoniştii întâlnirii de ieri. Cu mare surprindere am aflat că stăteau şi câte 16 în cameră şi nu se plângeau de aglomeraţie. „Când s-au construit căminele noi erau câte patru paturi în cameră şi am cerut să ne fie date camere alăturate. Nu voiam să ne despărţim”, am aflat de la unul dintre foştii absolvenţi. Ei au vorbit cu drag şi despre profesorii lor, unul fiind regretatul academician Cristofor Simionescu, al cărui nume îl poartă astăzi facultatea. „Era sever, trebuia să înveţi, nu te jucai. Aveam şi examen oral, şi scris, stăteai şi câte o zi la un examen”, am aflat de la Ecaterina Scutaru, unul dintre organizatorii întâlnirii de ieri, ale cărei gânduri au fost rostite şi de Rodica Galiţi. „Nu a fost uşor, dar asta era misiunea noastră -- să învăţăm, să fim buni şi am fost. Când am terminat facultatea, am primit repartiţie la Fabrica de sodă calcinată de la Ocna Mureş. După câţiva ani am plecat la Piatra Neamţ, unde am pus cărămidă cu cărămidă la Combinatul de Fibre Sintetice Săvineşti. Era un colos, avea 14.000 de angajaţi. Aveam producţii imense, ne ştia toată lumea”, a rememorat o parte frumoasă a vieţii sale şi Virgil Saveluc.
Sosit din Ardeal, Corneliu Crihălmeanu, „spune-mi Cric, te rog, ca pe vremea tinereţii mele”, a insistat să fie fotografiat cu toţi colegii, apoi i-a mulţumit lui Dumnezeu că l-a ajutat să vină la Iaşi, oraş unde şi-a întâlnit şi fosta soţie, pe Alice, fiica filosofului Petre Caraman. Cric a glumit tot timpul întâlnirii şi dacă nu ar fi fost colegii săi, nu am fi aflat cât de multe lucruri a realizat, dar şi că este mândru şi de fiul său, Episcopul greco-catolic al Clujului, Florentin Crihălmeanu. „Acum ne permitem să râdem, să spunem bancuri, pe vremea studenţiei nu prea puteam, dar tot nu ne lăsam. Ce ne-am mai distrat pe la laboratoare şi la petrecerile noastre”, a zâmbit Cric.
Poveştile lor de viaţă ar putea fi texte motivaţionale pentru orice persoană, nu doar pentru tinerii aflaţi la început de carieră, doar că e greu să ai o reprezentare a ceea ce a fost, chiar şi dacă ai în faţă fotografii dintr-o lume care nu mai există. Cum ai putea să-ţi imaginezi o fabrică imensă când, atunci când priveşti înspre locul pe care a fost ridicată vezi mall-uri ori supermarketuri? Cum ai putea să-ţi imaginezi zeci de mii de angajaţi într-un combinat în vremurile în care câteva sute sunt deja o masă de oameni? Cum ai putea să-ţi imaginezi garnituri de trenuri cu zeci de vagoane care duceau mărfuri importante peste hotare într-un timp în care multe cumpărături se fac de pe siteuri din China? Foştii ingineri care ieri au ciocnit o cupă de şampanie la cea de-a 60-a întâlnire a promoţiei lor nu trăiesc cu regrete, nu caută vinovaţi, ci se bucură că au putut oferi din priceperea lor, sunt fericiţi că munca le-a fost apreciată şi că au ajutat la creşterea unei industrii aflate pe atunci la început de drum.
 http://www.ziarulevenimentul.ro/stiri/reportaj/povestile-inginerilor-care-au-pus-bazele-industriei-chimice-foto-video--217405738.html  by  Maura ANGHEL, Ana-Maria BLANARIU
   
Promoţia 1977 ”Ioan Curievici”
Întâlnirea de 40 de ani a absolvenţilor promoţiei ”Ioan Curievici” va avea loc după următorul program:
Vineri 9 iunie 2017, ora 18 - coktail, restaurant Golden Stone (Ciric)
Sâmbătă 10 iunie 2017, ora 10 - Întâlnirea festivă în Amfiteatrul "Ioan Curievici" din Facultate
Sămbătă 10 iunie 2017, ora 19 - masa festivă, restaurant hotel Ramada
Duminică 11 iunie 2017 - program facultativ
Vă aşteptăm!
persoane de contact:
Andrei (Diaconescu) Rodica: 0332 144405 sau 0724987734, rodicamdiaconescu@yahoo.com, rdiac@ch.tuiasi.ro 

Braşoveanu (Bohatereţ) Luminiţa: 0232 215501 sau 0745 269922, gbohatertz@yahoo.com

Dragomir (Vasiliu) Mariana: 0332 802367 sau 0742 033698, vasiliuvioleta@yahoo.com

Horoba Eugen: 0232 248683 sau 0726 148349, ehoroba@ch.tuiasi.ro

Moisii Eduard: 0232 213530 sau 0723 636253, emoisii@ch.tuiasi.ro

Scutaru Dan: 0232 213907 sau 0741 212907, dscutaru@ch.tuiasi.ro  

sau https://www.facebook.com/groups/1549831348659830/

 2016

Avem deosebita onoare de a vă adresa invitația de participare la aniversarea a 50 de ani de la absolvirea Facultății de Chimie Industrială a promoției 1966 ”Ioan Curievici”, care va avea loc vineri 17 iunie 2016, după următorul program: la orele 10:00 întâlnirea în Aula Universității Tehnice ”Gheorghe Asachi” - corp A Copou, iar la orele 16:00 masa festivă de la restaurantul Moldova din Iași.
Sperăm că veți accepta să ne fiți alături în clipele de bucurie ale revederii - absolvenți și profesori - peste care timpul a așternut în aceeași măsură mândria realiyărilor și plăcerea amintirilor, dar niciodată uitarea.
Vă așteptăm cu mult drag și vă asigurăm de prețuirea noastră.
persoane de contact:
Maria Lungu

2015

persoane de contact:
Carmen Zaharia, email: czaharia2003@yahoo.com, tel: 0232 278683 int. 2175
persoane de contact:

 

2014

Promoţia 1989. Întâlnire de 25 de ani.
persoane de contact:
Dan Caşcaval email: dancasca@ch.tuiasi.ro tel. 0232 278683 int. 2103
Teodor Măluţan email: thmalu@ch.tuiasi.ro tel. 0232 278683 int. 2364

 

2013

Promoţia 1968
Întâlnirea de 45 ani a absolvenților Facultății de Chimie Industrială Iași va avea loc după următorul program:

Joi, 19 sept. 2013, ora 17:00- cocktail, restaurantul Bolțile Domnești din Palas Mall, PalatulCulturii
Vineri, 20 sept. 2013, 10:00-13:00 – Întâlnirea festivă în Aula UTI, Corp A, Copou
Sâmbătă, 21 sept.  2013 - Întâlnirea de rămas bun, Restaurantul Casa Vânătorului, Copou

Pentru orice modificări apărute ulterior vă rugăm să vă luați legătura cu persoanele de contact. Vă așteptăm!
persoane de contact:

Lucia Tătaru: 0232 258640, 0727 766025

Aurelia Grigoriu: 0740 093513
Promoţia 1983 Cristofor I. Simionescu
Întâlnirea de 30 ani a absolvenţilor TCM şi TCO ai promoţiei Cristofor I. Simionescu va avea loc după următorul program:

Joi 12 septembrie 2013, ora 18:00 – coktail, Palas Mall - Congres Hall, sala CHOPIN
Vineri 13 septembrie 2013, ora 11:30 - Întâlnirea festivă în Aula Universităţii Tehnice, corp A, Copou.
Vineri 13 septembrie 2013, ora 19:00 - masa festivă, Palas Mall - Congres Hall, sălile CHOPIN şi VIVALDI
Sâmbată 14 septembrie 2013 program facultativ
 
Pentru orice modificări apărute ulterior vă rugăm să luaţi legătura cu persoanele de contact sau să consultaţi prezentul site. Vă aşteptăm!  
persoane de contact:
Pentru TCM:
Ibănescu Constanţa ibanescu@ch.tuiasi.ro
Ibanescu Gică ibanescug@yahoo.com
Căilean Adrian acaile@ch.tuiasi.ro
Stanciu Aurelian stanciu_aurelian@yahoo.com
Găjban Hriţcu Doina doina.hritcu@gmail.com
Pentru TCO:
Oprea Ştefan stefop@icmpp.ro
Potorac Eugen eupotorac@yahoo.ca
Vlase Aurel aurel_vlase@yahoo.com 
Promoţia 2003 - toate specializările
Întâlnirea de 10 ani a Promoţiei 2003 de la Facultatea de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului Iaşi va avea loc, Vineri, 7 iunie 2013, în Amfiteatrul CH II al Facultăţii de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului Iaşi, începând cu ora 11:00
persoane de contact:
Tataru-Farmuş Ramona 0740598374 tframona@yahoo.com
Nor Iulian 0742663008 iulian_nor@yahoo.com, inor@ch.tuiasi.ro 
Promoţia 1988 - TCO "Revederea de Argint"
Se împlinesc 25 de ani de când viaţa ne-a întâmpinat cu oportunităţile şi provocările ei, ca absolvenţi ai Facultăţii de Tehnologie Chimică, specializarea Tehnologie Chimică Organică.
Întâlnirea festivă va avea loc în Amfiteatrul CH II în ziua de 24 mai 2013, ora 11

Galerie foto revedere:
persoană de contact:
Doina Lutic doilub@yahoo.com

Invitaţie.doc

 

2012

Promoţia 1977 Ioan Curievici
Întâlnirea de 35 de ani a absolvenţilor promoţiei Ioan Curievici va avea loc după următorul program:
Vineri 8 iunie 2012, ora 18 - coktail, restaurant hotel Ramada
Sâmbătă 9 iunie 2012, ora 10 - Întâlnirea festivă în Amfiteatrul "Ioan Curievici" din Facultate
Sămbătă 9 iunie 2012, ora 19 - masa festivă, restaurant hotel Ramada
Duminică 10 iunie 2012 - program facultativ
Vă aşteptăm!
persoane de contact:
Andrei (Diaconescu) Rodica: 0232217991 sau 0724987734, rodicamdiaconescu@yahoo.com, rdiac@ch.tuiasi.ro
Braşoveanu (Bohatereţ) Luminiţa: 0232215501 sau 0745269922, gbohatertz@yahoo.com
Dragomir (Vasiliu) Mariana: 0332802367 sau 0742033698, vasiliuvioleta@yahoo.com
Horoba Eugen: 0232248683 sau 0726148349, ehoroba@ch.tuiasi.ro
Moisii Eduard: 0232213530 sau 0723636253, emoisii@ch.tuiasi.ro
Scutaru Dan: 0232213907 sau 0741212907, dscutaru@ch.tuiasi.ro
Promoţia 2002 - specializarea Ingineria Mediului
Întâlnirea de 10 ani a Promoţiei 2002 – specializarea Ingineria Mediului de la Facultatea de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului va avea loc vineri, 25 mai 2012, în Amfiteatrul CH III al Facultăţii de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului, Iaşi, începând cu ora 10:00.
Mai multe informaţii: https://www.facebook.com/#!/groups/162277120469361/

persoane de contact:
Adela Buburuzan (Haleta): 0745589096; haletaadela@yahoo.co.uk
Ana Maria Schiopu (Timofte): 0748235818; anamariaschiopu@yahoo.com
Oana Penciu (Voicu): 0745547067; openciu@yahoo.co.uk
Lucian Pavel: 0746925067;
pvlpavel@yahoo.com
Promoţia 2002
Întâlnirea de 10 ani
a Promoţiei 2002 de la Facultatea de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului Iaşi, va avea loc Vineri, 25 Mai 2012, în Amfiteatrul CH II al Facultăţii de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului, Iaşi, începând cu ora 12:00. Petrecerea în Club Wanted (T1-T2) de la ora 18:00.
persoană de contact:
Gabriel Vasile Harabagiu tel. 0743094994, gabvashar@yahoo.com

 

2011

Promoţia 1976 "Tiberiu Golgoţiu" -
Întâlnirea de 35 de ani
a Promoţiei 1976 a Facultăţii de Chimie Industrială Iaşi, va avea loc Vineri, 30 Septembrie 2011, în Amfiteatrul CH II al Facultăţii de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului, Iaşi, începând cu ora 10:00.
persoane de contact:
Promoţia 1991 - Întâlnirea de 20 de ani
Întâlnirea de 20 de ani a Promoţiei 1991 a Facultăţii de Chimie Industrială Iaşi, Secţiile Tehnologia Compuşilor Organici şi Tehnologia Compuşilor Macromoleculari va avea loc Vineri, 9 Septembrie 2011, în Amfiteatrul “Ilie Matei”, Facultatea de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului, Iaşi, începând cu ora 12:00.
persoane de contact:
Daniela Şuteu (Cristian) tel. 0726280589, danasuteu67@yahoo.com,
Daniela Filip email : dare67ro@yahoo.com
Gheorghe Roman email : gheorghe.roman@icmpp.ro
Sergiu Coşeri email: coseris@icmpp.ro
Promoţia 1966
Întâlnirea de 45 de ani de la terminarea facultăţii va avea loc în ziua de 17 Iunie 2011. Program:
- ora 11:00 - Întâlnirea absolvenţilor în Aula Universităţii Tehnice "Gheorghe Asachi" din Iaşi (corp A)
- ora 16:30 - masa festivă la restaurant "Perla Viilor" Bucium
persoane de contact:
Maria Lungu tel: 0721059014, mlungu@ch.tuiasi.ro
Romen Butnaru tel: 0232278683 int 1105, rbutnaru@tex.tuiasi.ro
Promoţia 1981
Promoţia 1981 a Facultăţii de Chimie Industrială, Secţia Tehnologia Substanţelor Anorganice anunţă întâlnirea de 30 de ani de la terminarea Facultăţii pe data de 28 Mai 2011, în centrul ţării, în Zona Făgăraşului, la munte, pe Valea Dejaniului.
persoane de contact:
Padurariu (Renciu) Elena Doina tel: 0368455501, mobil: 0723050096 email: doina_padu@yahoo.com
Tanase Cartale mobil: 0744612438

 

2010

Promoţia 1960

Întâlnirea de 50 de ani a promoţiei 1960, va avea loc în ziua de 30 IUNIE 2010, in Aula Institutului Politehnic. Pentru mai multe amanunte, consultati fisierul : PROMOTIA1960.pdf
persoane de contact:
Apostolescu (Bent) Mioara; tel.0232 311128; n_apostolescu@hotmail.com
Dordea (Tivlea) Elisabeta–Ivus; tel. 0232 217286
Oprea Spiridon ; tel. 0232 218225; soprea@ch.tuiasi.ro
Rosca Ion tel. 0332466683 ;e-mail: irosca@ch.tuiasi.ro
Vlad (Cantar) Margarita ; tel 0232 262102; 0728 901339; vladma2000@yahoo.com
Promoţia 1985 TSO
Întâlnirea de 25 de ani a promoţiei 1985, Sectia TSO va avea loc în ziua de 29 MAI 2010, in Amfiteatrul CH II. Pentru mai multe amanunte, consultati fisierul : PROMOTIA1985_TSO.pdf
persoana de contact:
Ana Leahu email: analeahu@usv.ro, analeahu@gmail.com tel: 0040 740 179 705

 

 2009

Promoţia 1989. Întâlnire de 20 de ani.
Întâlnirea de 20 de ani a promoţiei 1989 ingineri-zi va avea loc în ziua de SÂMBĂTĂ, 12 SEPTEMBRIE 2009, la Facultatea de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului. Vă rugăm să confirmaţi participarea dumneavoastră persoanelor de contact.
persoane de contact:
Dan Caşcaval email: dancasca@ch.tuiasi.ro tel. 0232 278683 int. 2103
Teodor Măluţan email: thmalu@ch.tuiasi.ro tel. 0232 278683 int. 2364
Întâlnire de 15 de ani.
Promoţia 1994 - specializarea T.S.A. anunţă organizarea întâlnirii de 15 de ani, în ziua de SÂMBĂTĂ, 24 OCTOMBRIE 2009, la Facultatea de Inginerie Chimică şi Protecţia Mediului. Vă rugăm să confirmaţi participarea dumneavoastră.
persoană de contact:
Nicolae Apostolescu email: napostol@ch.tuiasi.ro tel. 0743252787
Promoţia 1999 - Specializarea Ingineria Mediului
Întâlnire 10 ani - 19 Iunie 2009
persoane de contact:
Bulai Petru mail: bulaipetru@yahoo.com , YM: bulaipetru ; tel. 0745160336
Balan Catalin mail: balancatalin9@yahoo.es , YM: yndyo2003 ; tel: 0745535789

 

 Pentru a introduce noi anunţuri care să faciliteze organizarea întânirilor vă rugăm să trimiteţi un email la adresa ficpm.iasi@yahoo.com cu datele dorite a fi afişate pe pagina web (promoţie, persoana de contact, data întâlnirii, program, etc.).