Facultatea de Inginerie Chimica si Protectia Mediului
Asociatia Absolventilor Facultatii de Chimie Industriala
   
Index site
Home
Sectiuni
  Sectiunile conferintei si persoane de contact
Program
  Programul general al conferintei
Cazare
  Ofertele de cazare
Inregistrare
  Informatii despre taxele de participare

 

Zilele Facultatii de Inginerie Chimica si Protectia Mediului

Comitetul de organizare va invita sa participati, împreuna cu colaboratorii dumneavoastra, la Conferinta "Materiale si procese inovative” care se va desfasura în perioada 19 - 21 noiembrie 2008, la Facultatea de Inginerie Chimica si Protectia Mediului.

Programul stiintific se adreseaza tinerilor cercetatori (sefi de lucrari, asistenti, preparatori, doctoranzi, studenti la master) si ofera posibilitatea abordarii numeroaselor domenii de studiu ale chimiei, ingineriei chimice organice si anorganice, ingineriei biochimice si biotehnologiei, ingineriei compusilor macromoleculari naturali si sintetice, nanomaterialelor si nanotehnologiilor, managementului si ingineriei mediului, cu implicatii în toate ramurile activitatii umane.

Aceasta manifestare stiintifica constituie un cadru generos pentru schimbul de opinii si de experienta, pentru crearea unor punti de colaborare între colectivele diferitelor facultati, pentru legarea de noi prietenii.

Lucrarile conferintei si comunicarile prezentate de autori se vor axa pe urmatoarele sectiuni:
1. Tendinte în sinteza chimica si cataliza.
2. Procese si tehnologii inovative.
3. Materiale avansate cu aplicatii specifice.
4. Bioprocese, biotehnologii, biomateriale.
5. Progrese in caracterizarea materialelor.
6. Managementul mediului, dezvoltare durabila.

Autorii interesati sa prezinte lucrari sunt rugati sa completeze FORMULARUL DE PARTICIPARE si sa-l transmita, electronic sau prin posta, însotit de câte un scurt rezumat al comunicarii respective (circa 150 cuvinte), în limba româna sau limba engleza, pâna la data de 6 octombrie 2008.

Lucrarile in extenso acceptate de Comitetul Stiintific vor fi redactate conform INSTRUCTIUNILOR alaturate si vor fi transmise pâna la data de
1 noiembrie 2008 membrilor secretariatului responsabili cu sectiunea respectiva. Lucrarile vor fi publicate într-un volum cu ISBN si referenti stiintifici.

Cu speranta ca aceasta manifestare sa devina una de referinta si sa atraga interesul si altor facultati sau institute de cercetare cu preocupari similare si având convingerea ca participarea Dumneavoastra va contribui semnificativ la reusita acestei manifestari stiintifice, va asteptam cu drag.

Comitetul de Organizare

CIRCULARA 2


Copyright 2008
Last Updated 11/12/2008