Facultatea de Inginerie Chimica si Protectia Mediului
  Asociatia Absolventilor Facultatii de Chimie Industriala

Scoala Doctorala a Universitatii Tehnice "Gheorghe Asachi" din Iasi

Zilele Facultatii de Inginerie Chimica si Protectia Mediului
editia a VIII-a

17 - 18 noiembrie 2011
 
Index site
Home
Sectiuni
  Sectiunile conferintei si persoane de contact
Program
  Programul general al conferintei
Cazare
  Ofertele de cazare
Inregistrare / Taxe
  Informatii despre taxele de participare
Album fotografic

 Comitetul de organizare va invita sa participati, împreuna cu colaboratorii dumneavoastra, la conferinta "Materiale şi procese inovative", organizata sub egida Zilelor Facultatii de Inginerie Chimica si Protectia Mediului, care se va desfasura în perioada 17 - 18 noiembrie 2011.

Programul stiintific al manifestarii se adreseaza tinerilor cercetatori (sefi de lucrari, asistenti, preparatori, doctoranzi, studenti la master) si ofera posibilitatea abordarii numeroaselor domenii de studiu ale chimiei, ingineriei chimice organice si anorganice, ingineriei biochimice si biotehnologiei, ingineriei compusilor macromoleculari naturali si sintetici, nanomaterialelor si nanotehnologiilor, ingineriei si managementului mediului, cu implicatii in toate ramurile de activitate.

Manifestarea se dovedeşte utilă pentru asigurarea integrării cercetării româneşti de profil în aria europeană a cercetării permiţând valorificarea experienţelor acumulate în colectivele de cercetare din cadrul instituţiilor organizatoare în cadrul programelor de cercetare europene (FP6, FP7, acţiuni de tip COST) şi naţionale.

Lucrarile conferintei si comunicarile prezentate de autori se vor axa pe urmatoarele sectiuni:
1. Chimie organica, anorganica si bioanorganica.
2. Procese si tehnologii inovative.
3. Materiale avansate.
4. Bioprocese, biocataliza, biotehnologii.
5. Managementul mediului, dezvoltare durabila.

Autorii interesati sa prezinte lucrari sunt rugati sa completeze FORMULARUL DE INREGISTRARE ONLINE pâna la data de 15 octombrie 2011.

Lucrarile in extenso acceptate de Comitetul Stiintific vor fi redactate conform INSTRUCTIUNILOR alaturate si vor fi transmise pâna la data de 10 noiembrie 2011 membrilor secretariatului responsabili cu sectiunea respectiva. Lucrarile vor fi publicate într-un volum.

Cu speranta ca aceasta manifestare sa devina una de referinta si sa atraga interesul si altor facultati sau institute de cercetare cu preocupari similare si având convingerea ca participarea Dumneavoastra va contribui semnificativ la reusita acestei manifestari stiintifice, va asteptam cu drag.

Comitetul de Organizare

Organizator:
Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iaşi, Facultatea De Inginerie Chimică Şi Protecţia Mediului

Coorganizatori:
Scoala Doctorală A Universităţii Tehnice "Gheorghe Asachi" din Iaşi
Asociaţia Absolvenţilor Facultăţii de Chimie Industrială

Programul detaliat al conferinţei (.pdf)


Copyright 2011
Last Updated 11/15/2011